TIS BIJNA ZOVER!!!!! - Reisverslag uit Oirschot, Nederland van Danielle Straten - WaarBenJij.nu TIS BIJNA ZOVER!!!!! - Reisverslag uit Oirschot, Nederland van Danielle Straten - WaarBenJij.nu

TIS BIJNA ZOVER!!!!!

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

17 Februari 2007 | Nederland, Oirschot

Dag lieve kijkbuis kinderen,

Nog iets meer als een week en dan is het zover!
Ik wil jullie bij deze uitnodigen voor een klein afscheidsfeestje. Volgende week donderdag 22 februari op de markt in Eindhoven. (cafe de Vooruitgang) vanaf een uur of 10. Het leek ons (Marjolein en ik) gezellig om daar nog even met zijn allen wat te gaan drinken en daarna naar stratum te gaan ofzo, dus als je zin hebt...be there!

• 17 Februari 2007 - 16:25

Tim:

Hey Daan!
    Leuk idee, ik was zeker gekomen, maar ik ben net geopereerd en kan nog niet lopen.
    Heel veel succes en natuurlijk plezier in suriname! Ik zal regelmatig op de site kijken!
    Groetjes Tim

• 19 Februari 2007 - 22:26

Verdyne:

Het was weer gezellig vandaag! Wat hebben we weer gelachen. Waar is de dansvloer, hebben we hier een dansvloer? Werk ze morgen en woensdag. Tot Zaterdag Gr Verdyne

• 24 Februari 2007 - 14:41

Anke:

Heee Danielle!! Heel veel plezier daar joh!! Wij mogen 11 maart weer aan de bak, hopen dat we dan weer 'ns winnen (itt tot dit zaalseizoen =P)! Kreeg laatst weer een aantal (hoe kan het ook anders.. =D) lege smsjes van je ;) probeer dat vanuit Suriname in bedwang te houden; iets budgetvriendelijker dacht ik zo!! ;) Groetjes!!

• 26 Februari 2007 - 17:55

Carolien:

Heej Klasgenootje! nog een dagje!! veel plezier daar! Ga je samen met Marjolein daar naartoe? Leuk! doe haar maar de groeten! veel plezier en geniet ervan! Ik zal de site volgen! Liefs Carolien

• 26 Februari 2007 - 18:01

Lieke:

Hey Daan,
    Heeeeel veel plezier en succes! Marjolein & Dick (en de rest) natuurlijk ook ;)
    Ik zie vanzelf wel jullie berichten hier verschijnen! Goede reis!
    Liefs Lieke

• 27 Februari 2007 - 10:23

Saskia:

Goede reis! En heel veel plezier daar!!

• 27 Februari 2007 - 11:18

Mam:

hoi danielle
    Ik mis je nu al en we zijn nog maar net thuis van schiphol

dikke kus mama

• 27 Februari 2007 - 11:26

He mupke!!

Dit doen we noooit meer zo hoor. We gaan voortaan altijd samen weg. Nog 5 weken en dan ben ik er ook!!!!

• 27 Februari 2007 - 11:27

• 27 Februari 2007 - 11:27

• 27 Februari 2007 - 12:57

Broertje:

heey daan,

als het goed is zit je nu in de lucht.
    heel veel plezier en ik hoop snel wat verhalen te lezen over je belevenissen daar.

groetjes Mark!!!

• 27 Februari 2007 - 12:59

Joni:

Heeeey Daaaan,

Heeeeeel veeeeeeeel plezier daar in Suriname!!! Ik zal je site in de gaten houden...

Dikke kus Joni

• 27 Februari 2007 - 17:56

Ruurd:

He, jammer dat ik niet nog in de stad kon zijn, maar ja. Was wel nice in Rome. En niet net zo lui worden als die mensen daar he.

• 27 Februari 2007 - 22:24

Martijn:

hee daan! ik ga overmorgen heerlijk snowboarden, ik zal aan jullie denken als jullie in je 'niet arco kamer'niet kunnen slapen, en als je dood gestoken wordt door de muggen ;) veel plezier daar.
    Kus Martijn

• 27 Februari 2007 - 22:49

Susanne & Verdyne:

Hallo Daan,
    He swa!! Alles daar rustig. Ben je al in het beloofde land. Hoe was de vlucht? Wat is je eerste indruk, lekker warm he!!!

Veel plezier en tot mailz

Groetjes Suus & Dyne

• 28 Februari 2007 - 17:31

Kim (v Ham):

he daantje alles goed? Ik zal vanaf nu je verhalen gaan volgen. XXX kimmetje (v ham)